tiistai 15. marraskuuta 2016

Juniorit Jyväskylän KV-näyttelyssä

Sunnuntaina lähdettiin aamusta aikaisin (puoli ysin jälkeen!) Aarnen haltijan kanssa kohti Jyväskylän Paviljongia. Oli ihana mennä rauhassa paikalle odottelemaan kehien alkua.

Juniorit oli puunattu ja föönattu jo la-iltana, joten hirveästi ei jäänyt suihkimista sunnuntaille. Aarne kävi tekemässä harjoituslenkkiä ja parasta oli, että Aarnen haltija oli näyttelyissä ensimmäistä kertaa elämässään ja tästä huolimatta tulos oli huikea!! <3 Suuret kiitokset Aarnen aktiiviselle kodille eli  Sannalle <3 Sekä kiitos näyttelypäiväseurasta sekä -avusta!! :)

Japaninpystykorvat aloittivat kehän ja koska ei ollut pentuja, niin Aarne pääsi valloittamaan kehää. Voi että, miten sitä jännittikään kaikkea ja hikikarpaloiden valuessa otsalta pystyin seuraamaan, että Aarnella ja Sannalla sujui tosi hienosti! Aarne vähän intoutui vetämään ja pylly lähti kaarrattamaan eri suuntaan, mutta tällaisiahan nämä juniorit on! Kaikkialle pitäisi keretä :)

Tuomari Hilkka Salohalla oli kyllä todella tarkka ja käsitteli melko pitkään koiria pöydällä ja ainakin Kayalla alkoi palaa täysin hermot jo hampaiden tarkkaan syyniin. Pitäisi ehkä joskus harjoitella, että näyttää muutkin kuin eturivistöt ja kulmurit. Aarne selvisi tästä huomattavasti paremmin :)

Aarnen arvostelun perusteella tuomari oli todella tykännyt Aarnesta.


Snowpepper's Actual Treasure 'Aarne' 9,5 kk


"Kooltaan ja mittasuhteiltaan erinomainen. Hyvät kallo ja kuono, mittasuhteet. Hyvä purenta. Tummat oikeanmuotoiset silmät. Erinomaiset korvat. Erinomaiset kulmaukset. Hyvä eturinta ja runko. Oikein kiinnittynyt häntä. Erinomainen karvapeite. Hyvä luusto ja käpälät. Liikkuu hieman epävakaasti edestä. Hyvät sivuliikkeet." 


JUN ERI1 SA PU-3 SERT <3 

(Ja voi, miten Aarne liikkui jo paremmin paras uros -kehässä, kun oli hiukan vapaantuneempi, 
tästä tulee todella upea miekkonen ainakin omaan silmään!!)Kayalla tuli huomauttamista hieman kapeasta alaleusta, mutta muuten tuomari tuntui kovasti tykkäävän neidistä. :) Hienoa, että tuli puheeksi, koska itse en ole kiinnittänyt asiaan huomiota ja nyt osaan kiinnittää asiaan huomiota tulevaisuuden jalostusvalinnoilla. :)


Snowpepper's Amazing Story 'Kaya', 9,5 kk

"Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä kallo ja kuono. Alaleuka voisi olla hieman leveämpi. Hyvä pigmentti. Tummat silmät. Hyvät korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä eturinta ja runko. Hyvä luusto ja käpälät. Oikein kiinnittynyt häntä. Oikein kulmautunut. Hyvä karvapeite. Liikkuu hyvin." 

JUN ERI1 SA PN-2 SERT
(vain kaksi narttua sai 11 nartusta SA:n, joten olivat kyllä tiukassa!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti