maanantai 31. lokakuuta 2016

Kaya (Snowpepper's Amazing Story) korkkasi näyttelyt!

Lähdettiin pikkuisen kennelpojan kanssa lauantaina ajelemaan kohti Lahden kansainvälisiä näyttelyitä mukanamme 5 päivää yli 9kk-ikäinen Kaya. Odotukset eivät olleet kovin korkealla, koska se on melkoinen babyface ja sillä on pentukarvakin edelleen. Lisäksi narttujen taso oli kova, joten ajattelin, että mennäänpähän harjoittelemaan hallioloissa oloa ja kehäkäytöstä pitkästä aikaa. Tiesin kyllä, että sillä on tuuhea turkki, mutta ajattelin, että jos ERI:n saa, niin siihen ollaan oikein tyytyväisiä. :)

Junnu-luokassa oli kolme narttua ja henkilökohtaisessa arvostelussa saimme ERI:n. Kilpailuluokan arvostelussa yllätykseksemme tuomari nosti Kayan takaa junnujen ekaksi! Näin ollen Kaya voitti junnunartut ja sai vielä SA:n. Huikeaa jo tuo!

Kaya häkkiin lepäileen ja odottamaan paras narttu -kehää. 

Junnujen parhaana Kaya oli jonon ensimmäisenä ja vähän jännitti Kayan liike, koska kovasti olisi kiinnostanut takana tulevat koirat. Tästä huolimatta tuomari nosti Kayan jatkoon 4 parhaan nartun joukkoon ja lopuksi pyörittämisen jälkeen palkitsi parhaana narttuna. Aivan huikea hetki. Oma kasvatti ja ekoissa näyttelyissään PN-1!! <3


Tuomari Rony Doedijns, Alankomaat

"Beautiful bitch. Lovely size, type, bone. Lovely head. Beautiful expression. Strong pigmentation. Lovely topline and tailset. Excellent body. Very nice coat texture. Very easy mover. Very nice presented." 

ERI1 SA PN-1 SERT VSP


9-kuukautinen Kaya <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti