lauantai 20. heinäkuuta 2019

Paljon on tapahtunut

Toukokuussa koimme suuren surun, kun kennelimme kantaemä Mila kuoli yllättäen yöllä 22.5.2019. Se ei halunnut näyttää kipuaan, mitä tunsi, eikä halunnut jättää minulle päätöstä, milloin on aika. Milan muistoa kunniottaen, suru on loputon <3

Snowpepper'sin A-pennut täyttivät tammikuussa 2019 3 vuotta.
A-pentuetta juhlittiin omistajien kera vappuna ja skoolattiin kivalle pentueelle, josta on ollut omistajilleen paljon iloa. <3
Kaya on kisannut kevään aikana rallyssa, agilityssa ja uutena lajivaltauksena koiratanssissa. Kaya kävi testaamassa päätään luonnetestissä tuloksella +174 ja laukausvarma. Rallyssa onnistuttiin kerran saamaan 92p. ja TP. Agilityssa Kaya on noussut kevään aikana 1.luokasta 3.luokkaan ja nappasi vielä 7.7. ensimmäisen SERT-A-tuloksen, joten valiokello lähti tikittään.
Kayalta tutkittiin DNA ja sen myötä todettiin, että Kaya kantaa lievää verenvuototautia. Asia on pohdituttanut minua, mutta sairausbingossa voisi osua huonomminkin. Kaya ei kuitenkaan sairasta mitään perinnöllistä sairautta tai ole lääkeaineherkkyyksiä.

B-pentue saavutti jo heinäkuun 6.pvä 9kk iän. Pennuista on kasvanut kivannäköisiä ja -oloisia narttuja, jotka ovat melkoisia kopioita äidistään.
Jokainen pentu kävi kerran pentunäyttelyissä ja kaikki saivat KP:n. Yola (Snowpepper's Big Miracle) oli Heinävedellä  15.6. PEK1 KP ja VSP-pentu, Huima (S. Bad Ass) erkkareissa PEK2 ja KP ja Dori (S. Bright Star) samaisessa erkkarissa PEK1 KP ja VSP-pentu.
Huimalta testattiin myös DNA ja sai samaisen testituloksen äitinsä Kayan kanssa.

Yläkuvassa Huima, kuva Sini T. 
Alakuva vasemmalta Yola ja Dori, kuvat JennyEi kommentteja:

Lähetä kommentti